KEITTIÖREMONTTI

Tässä yksi tarina siitä, kuinka toteutimme keittiöremontin asiakkaallemme.

Lähtötilanne oli alkuperäinen 70-luvun keittiö. Pimeä ja jo aikansa elänyt keittiö tarvitsi täydellisen uusimisen. Asiakkaalla oli mielessä värimaailma, jota lähdimme toteuttamaan. Uusintaan meni keittiökalusteet, tasot, taustat, lattia, katto ja seinät. Lattia, katto ja seinät tulivat yhteistyökumppanimme kautta, joten siihen en tässä kirjoituksessa paneudu. 

Ensiksi purettiin vanhat kaapit ja lattia pois. Kaikki roskat veimme suoraan autoon ja siitä jatko kierrätykseen. Samalla kuormalla oli tuotu uudet kalusteet odottamaan olohuoneen lattialle.

Seuraavaksi asennettiin alakaapit. Alakaappien jälkeen remonttifirma tuli laatoittamaan lattiaa, joten pääsimme jatkamaan asennusta muutaman päivän jälkeen.

Lattian laatoituksen jälkeen pääsimme asentamaan loput keittiökalusteista ja sähkömies pääsi asentamaan valot. Oveksi tuli puhtaanvalkoiseksi maalatti MDF-ovi ja tasoksi kiiltävän harmaa kivijäljitelmä laminaatti. Taustalevynä käytimme tasaisen harmaata laminaattilevyä. Valoiksi valikoitui Feelux LED 4000K. 

Uuni, induktio taso, astianpesukone sekä jääkaappipakastin on Whirlpool merkkiä. Tuulettimeksi valikoitui SAVOn ulosvedettävä tuuletin aktiivihiilisuodattimalla.

   

Lopputulos on valoisan harmooninen. Värit sointuvat yhteen niin lattian kuin kalusteiden osalta hienosti. Tässä on hyvä esimerkki siitä, kuinka vanhasta keittiöstä saa uuden, modernin ja toimivan. Uusi keittiö palvelee käyttäjäänsä useiden vuosien ajan.