GRAM Kodinkoneet 

GRAMin historia alkaa vuonna 1901 perustetusta takomosta, josta kehittyi modernin teollisuuden menestystarina. GRAMin historia on myös kertomus yrityksestä, joka osasi kehittää taitotietoa jäähdytys- ja pakastustekniikan alalla. GRAM tunnetaan edelleen kylmälaitteista, mutta se myy ja markkinoi nykyään kaikenlaisia kodinkoneita yksityistalouksille kotitalouksille Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. GRAM tunnetaan myös tuotteista, jotka helpottavat kuluttajien arkea ja luovat positiivisia elämyksiä keittiössä.
GRAM keskittyy laatuun ja kestävyyteen sekä ympäristöä säästävien ja toimivien, ajatonta pohjoismaista muotoilua edustavien kodinkoneiden suunnitteluun.
Gram A/S:n omistaa Amica S.A, ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Tanskan Koldingissa.

 

Bora on saksalainen huippu laadukas ja innovatiivinen kodinkone valmistaja. Boran slogan end of normal (normaalin päättyminen) kuvastaa hyvin heidän tapaansa tehdä ja suunnitella kodinkoneita. 2008 Bora julkaisi ensimmäisen liesituulettimen ja induktio keittotason yhdistelmän. Tämä oli jotain ennen kuulumatonta ja vielä tänäkin päivänä on paljon ihmisiä, jotka eivät ole kuullukkaan tästä. Se herättää ihmetystä, epäuskoa, skeptisyyttä. Mutta kun omin silmin näkee kuinka bora on toteuttanut tämän innovatiivisen ratkaisun niin jokainen haluaa kotiinsa juuri sellaisen. Bora kehittää jatkuvasti uutta ja uudella ajatuksella. Se mikä on normaalia ei ole Boran tapa toimia.

2022 Bora julkaisi ensimmäisen uunin. Jokaisessa keittiössä on uuni, mutta niinkuin keittotasojen ja liesituulettimen yhdistämisen kanssa uuni ei ole normaali. Se on jotain mitä kukaan ei voinut uskoa tai edes osata ajatella haluavansa. Bora X BO nimellä tunnettu yhdistelmähöyryuuni tuo kotiisi ammattikokin taidot ja reseptit tutulla boramaisella huippulaadulla. Bora X BO höyryuunin höyry suodatetaan aktiivihiilisuodattimen kautta takaisin huoneilmaan jäähdytylsen jälkeen. Näin ruoanlaiton käryt eivät pääse takaisin huoneilmaan.
Lukuisat automaatti ohjelmat on suunniteltu ammattikokkien kanssa, joten onnistut ruoanlaitossa varmasti teit sitten kanaa, kalaa, lihaa, vihanneksia saat aina täydellisen maun jokaisella kerralla. Lisäksi uudessa Bora X BO höyryuunissa on edistyksellinen puhdistus ohjelma. Uuni on aina kuin uusi ja siisti ilman kemikaaleja. Näin ruoanlaitto on siistiä jokaisella kerralla.

Bora on syystä palkittu lukuisilla palkinnoilla kuten esimerkiksi:
BORA Classic 2.0 on kerännyt useita muotoilupalkintoja; Red Dot Design Award 2019 voiton lisäksi ratkaisu on saanut IF Design Award 2019 ja Iconic Award 2019 -tunnustukset. Se valittiin myös vuoden 2019 parhaaksi tuotteeksi Plus X Awards -kilpailussa.
BORA Pure voitti Kuluttaja-lehden 2021 liesituulettimella varustettujen induktiotasojen testit sekä huoneilmaan palauttavissa että hormiin poistavissa laitteissa.

BORA S PURE
Uusi BORA S Pure on kompakti ja se mahtuu 60 cm leveään kalusteeseen ja asennuskorkeuskin on alle 20 cm, joten alakaappiin jää reilusti tilaa. BORA S Pure mahtuu pienimpäänkin keittiöön ja ratkaisee monta tilaongelmaa. Edes 60 cm syvien kalusteiden laatikoita ei tarvitse lyhentää huoneilmaan palauttavan laitteen kanssa. Tilaa säästävä BORA S Pure avaakin uusia keittiösuunnittelumahdollisuuksia myös standardikokoisissa keittiöissä.

BORA  PURE
BORA Puren vähäeleinen, pelkistetty muotoilu sulautuu tyylikkäästi keittiön sisustukseen. Myös ilmanohjaimen väri on mahdollista valita sisustukseen sopivaksi. Värivalikoimaan kuuluvat tyylikkään mustan lisäksi greige, jadenvihreä, sininen, punainen ja oranssi. Kompakti ratkaisu mahtuu lisäksi pieneenkin keittiöön ja maksimoi säilytystilan. Alle 200 mm:n korkeuden ja integroidun suodatinyksikön ansiosta alakaappiin jää runsaasti tilaa. Huoneilmaan palauttava ratkaisu ei tarvitse lainkaan putkituksia, eikä sen kanssa tarvitse lyhentää edes 60 cm syvien kalusteiden laatikoita. BORA Pure on saanut lukuisia designpalkintoja, mm. German Design Award 2020, Good Design Award 2019, Red Dot Design Award 2019, IF Design Award 2019 ja Plus X Award 2019 kategorioissa innovaatio, korkea laatu, muotoilu, käyttömukavuus ja toiminnallisuus.

BORA CLASSIC 2.0
Classic malli on muunneltavuudessaan huippu luokkaa. Liesituuletin yksikkö on keskellä ja valittavana molemmille puolille on induktio, wokki, kaasuliesi tai Boran kehittämä TEPAN grillitaso. TEPAN grillitasolla viet ruoanlaiton aivan uudelle tasolle. TEPAN grillitasolla et tarvitse erikseen pannua vaan voit laittaa sen päälle suoraan niin kalat kuin pihvit. Monikäyttöinen TEPAN lisää BORAn käyttömukavuutta huimasti.

BORA PROFESSIONAL 3.0
BORAn lippulaivamalli. Tässä yhdistyy kaikki mitä voit vain liesitasolta toivoa. Valittavana on rajaton induktio, wokki, kaasuliesi tai jo edellä mainittu TEPAN. PROFESSIONAL tuotesarjan TEPAN grillitaso on viety askeleen edelle mitä se on classic mallissa. Professional tuotesarjassa TEPAN lämpiää haluttuun lämpötilaan. Ei siis enää arvailuja siitä onko pannu jo kuuma ja mikä asteikko olisi hyvä. Väännät vain napista 200 astetta ja siinä se pysyy.  Helppoa ja vaivatonta.

BORA X BO

Uusi erittäin tehokas BORA X BO yhdistelmähöyryuuni erottuu edukseen nopeiden, yhdenmukaisten paistotulostensa ja tasaisen lämmönjakautumisen ansiosta. Ruokasi onnistuu aina – myös silloin kun käytät kaikkia kolmea paistotasoa yhtä aikaa.
Minimalistinen muotoilu ja musta designkehys tekevät BORA X BO uunista keittiön katseenvangitsijan. Kun uuni ei ole käytössä, se on täysin musta ilman kahvoja tai nuppeja. Vain on/off kosketuspainike on näkyvissä
BORA X BO uunia hallitaan lähes 50 cm leveän saumattomasti integroidun näytön avulla, joka voidaan kallistaa ylöspäin tarvittaessa. Kosketusnäyttö toimii samaan tapaan kuin älypuhelimessa. Lukuisat valmiit paisto-ohjelmat, selkeät ikonit ja intuitiivinen navigointi tekevät ruoanlaitosta vaivatonta.
Kun X BO uunin ovi avautuu, et saa kasvoillesi höyrypilveä. Automaattinen höyrynpoisto kadottaa höyryt ennen lukituksen poistamista ja oven automaattista avaamista. Myös kaikki hajut katoavat tehokkaan aktiivihiilisuodattimen ansiosta. Puhdas, kuivattu ja viilennetty ilma palautetaan huoneilmaan kalusteen takaa.
BORA X BO helpottaa elämääsi myös puhdistuspatruunoilla ja etukäteen ohjelmoiduilla puhdistusohjelmilla. Uunista tulee putipuhdas, aivan kuten astiat puhdistuvat astianpesukoneessa. Tehokas puhdistus pidentää myös laitteen käyttöikää.

Voit myös pyytää tarjouksen haluamistasi kodinkoneista suoraan meiltä. Täytä vain TARJOUS PYYNTÖ lomake. 

 

Yhteystiedot

Keittiömyymälämme sijaitsee Pirkkalassa Turkkiradan alueella tuotantotilojemme yhteydessä.

Palvelemme teitä myymälässämme
arkisin klo 08–16.

Soita ja kysy lisää tai tule käymään!

Keittiömyymäläämme on helppo tulla Tampereelta, Nokialta, Ylöjärveltä, Lempäälästä, Kangasalta ja Sastamalasta.

Taitajankuja 1, 33960 Pirkkala

Pekka Pohjanen

Yrittäjä

0400 762 657

pekka.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Ilkka Pohjanen

Myynti

040 8379 783

ilkka.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Lasse Pohjanen

Myynti / tuotanto

040 5632 150

lasse.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Yhteydenotto

    Nimi*

    Sähköposti*

    Puhelinnumero*

    Aihe

    Viesti