GRAM Kodinkoneet 

GRAMin historia alkaa vuonna 1901 perustetusta takomosta, josta kehittyi modernin teollisuuden menestystarina. GRAMin historia on myös kertomus yrityksestä, joka osasi kehittää taitotietoa jäähdytys- ja pakastustekniikan alalla. GRAM tunnetaan edelleen kylmälaitteista, mutta se myy ja markkinoi nykyään kaikenlaisia kodinkoneita yksityistalouksille kotitalouksille Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. GRAM tunnetaan myös tuotteista, jotka helpottavat kuluttajien arkea ja luovat positiivisia elämyksiä keittiössä.
GRAM keskittyy laatuun ja kestävyyteen sekä ympäristöä säästävien ja toimivien, ajatonta pohjoismaista muotoilua edustavien kodinkoneiden suunnitteluun.
Gram A/S:n omistaa Amica S.A, ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Tanskan Koldingissa.

 

Bora on liesitasoon integroitu liesituuletin. Eli 2 in 1. BORA on vienyt ruoanlaiton askelta hauskempaan suuntaan. Kun ruoanlaitto on hauskaa niin ruoka maistuu entistä paremmalle. Hyvä ruoka onkin paras palkinto ruoanlaitolle.

Bora on kehittänyt liesituulettimen joka on integroitu liesitasoon. Näin säästyy kaappi tilaa, kun ei tarvitse hankkia erikseen liesituuletinta. Boran edistyksellinen 10 vuoden kehitystyö näkyy ja tuntuu laitteessa. Bora valmistetaan saksassa, joten laatu on korkea luokkaista. Jokainen yksityiskohta on hiottu viimeistä silausta myöten kuntoon. Materiaalit on huippuluokkaa, eikä niissäkään ole tehty kompromissejä. Puhdistaminen on tehty helpoksi ja vaivattomaksi. Näin sinulla on kokoajan kuin uusi laite käytössäsi.

 

BORA BASIC

Perusmalli Bora laitteesta. Säästää tilaa ja on valinta kun halutaan Bora laite asentaa seinäävasten oleviin kaappeihin.

BORA BASIC PLUS

Hieman perusmallia pidemmälle viety. Edelleen mahtuu seinäävasten oleviin kaappeihin. Käyttökytkimet ja rajattomat induktio alueet tekee ruuanlaitosta helppoa ja vaivatonta.

BORA CLASSIC

Classiz malli on muunneltavuudessaan huippu luokkaa. Liesituuletin yksikkö on keskellä ja valittavana molemmille puolille on induktio, wokki, kaasuliesi tai Boran kehittämä TEPAN grillitaso. TEPAN grillitasolla viet ruoanlaiton aivan uudelle tasolle. TEPAN grillitasolla et tarvitse erikseen pannua vaan voit laittaa sen päälle suoraan niin kalat kuin pihvit. Monikäyttöinen TEPAN lisää BORAn käyttömukavuutta huimasti.

BORA PROFESSIONAL

BORAn lippulaivamalli. Tässä yhdistyy kaikki mitä voit vain liesitasolta toivoa. Valittavana on rajaton induktio, wokki, kaasuliesi tai jo edellä mainittu TEPAN. PROFESSIONAL tuotesarjan TEPAN grillitaso on viety askeleen edelle mitä se on classic mallissa. Professional tuotesarjassa TEPAN lämpiää haluttuun lämpötilaan. Ei siis enää arvailuja siitä onko pannu jo kuuma ja mikä asteikko olisi hyvä. Väännät vain napista 200 astetta ja siinä se pysyy.  Helppoa ja vaivatonta.

Voit myös pyytää tarjouksen haluamistasi kodinkoneista suoraan meiltä. Täytä vain TARJOUS PYYNTÖ lomake. 

 

Yhteystiedot

Keittiömyymälämme sijaitsee Pirkkalassa Turkkiradan alueella tuotantotilojemme yhteydessä.

Palvelemme teitä myymälässämme
arkisin klo 08–16.

Soita ja kysy lisää tai tule käymään!

Keittiömyymäläämme on helppo tulla Tampereelta, Nokialta, Ylöjärveltä, Lempäälästä, Kangasalta ja Sastamalasta.

Taitajankuja 1, 33960 Pirkkala

Pekka Pohjanen

Yrittäjä

0400 762 657

pekka.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Ilkka Pohjanen

Myynti

040 8379 783

ilkka.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Lasse Pohjanen

Myynti / tuotanto

040 5632 150

lasse.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Yhteydenotto

    Nimi*

    Sähköposti*

    Puhelinnumero*

    Aihe

    Viesti