Liukuovikomerot

 

Meiltä saat myös käytännölliset ja tyylikkäät Liukuovikomerot. Vaatekomerot avattavilla- tai liukuovilla, jotka ovat varusteltu toimivilla ja kestävillä mekanismeilla. Käytämme Kotimaista liukuovia.

Makuuhuoneen vaatekomerot liukuovilla säästää tilaa ja tuo tyylikkyyttä. Liukuovia voi muokata mieleisekseen. Perinteinen peili luo tilantunnetta pieneenkin tilaan, levyovilla saat edullisesti tilaa säästävät vaatekomerot. Maalattulasi on tyylikäs ja yksilöllinen. Voit myös halutessasi valita sekoituksen. Maatattu lasi ja peili yhdistelmä on tyylikkyyden huippua!

Eteisen komerot tuo käytännöllisyyttä. Tankokomeroon mahtuu päällysvaatteet siististi ja hyllykomeroihin lisättävät kestävät korit tuo käytännöllisyyttä.

Runkovärillä luot yksilöllisyyttä. Ajaton valinta on valkoinen. Valkoinen sopii tilaan kuin tilaan. Erilaiset puunsyy kuviot antaa yksilöllisyyttä ja luo elävyyttä näkyviin pintoihin. Grafitin harmaa on tyylikäs valinta. Grafitin harmaa luo vaaleiden seinien vieressä kontrastia.

Myymälässämme Pirkkalassa on esillä lukuisia vaihtoehtoja. Tule katsomaan ja valitsemaan sinun mieleisesi vaihtoehto. Ota meihin yhteyttä ja varaa oma suunnitteluaikasi. 

Yhteystiedot

Keittiömyymälämme sijaitsee Pirkkalassa Turkkiradan alueella tuotantotilojemme yhteydessä.

Palvelemme teitä myymälässämme
arkisin klo 08–16.

Soita ja kysy lisää tai tule käymään!

Keittiömyymäläämme on helppo tulla Tampereelta, Nokialta, Ylöjärveltä, Lempäälästä, Kangasalta ja Sastamalasta.

Taitajankuja 1, 33960 Pirkkala

Pekka Pohjanen

Yrittäjä

0400 762 657

pekka.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Ilkka Pohjanen

Myynti

040 8379 783

ilkka.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Lasse Pohjanen

Myynti / tuotanto

040 5632 150

lasse.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Yhteydenotto

    Nimi*

    Sähköposti*

    Puhelinnumero*

    Aihe

    Viesti