Lisätarvikkeet

 

Toimiva keittiö vaalii ympärilleen kattavan määrän erilaisia lisätarvikkeita. Pistorasiayksiköitä on nykyään montaa erilaista. Pistorasioita on hyvä olla riittävästi, mieluummin yksi liikaa kuin yksi liian vähän. Keittiöremontin yhteydessä pistorasioita voi lähes rajattomasti lisätä. Tasoon upotettavat pistorasiat on helppo ratkaisu, koska johtoja ei tarvitse upottaa seinän sisälle, vaan ne voidaan viedä oikeille paikoilleen sokkelitilassa.

Jätteen lajittelu on nykypäivänä lisääntynyt valtavasti.  Jätteitä halutaan lajitella, mutta tilaa kalusteissa ei välttämättä ole kuin seka- ja biojätteelle. Meillä on tähän ratkaisuna suosittu roskis boksi. Roskis boksissa on kolme kappaletta 21 litraista jäte ämpäriä. Sen avulla on helppo lajitella esimerkiksi metalli, lasi ja pahvi ym.

Valaistus on merkittävässä osassa sekä keittiön ulkonäköä, että keittiön käytännöllisyyttä. Yläkaappien pohjaan kiinnitettävät LED-valot asennetaan lähes kaikkiin keittiöihin. LED-valoja on montaa eri laista. Valon värilämpötila vaihtelee 3000 ja 4000 kelvinin välillä. Uusiin ja moderneihin keittiöihin valitaan useasti kylmempi 4000k värilämpötila, joka antaa modernin ilmeen sekä hyvin valaisevan valon. Puunsävyisiin ja maanläheisiin keittiöihin valitaan mielummin 3000k lämmin värisävy, joka korostaa tyylikkäästi ja pehmeästi puunsävyjä. Keittiön valaisussa on myös tärkeä huomioida hyvät kattovalot, jotka valaisevat hyvin koko keittiön.

Verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita parantamaan keittiön toimivuutta. Löydät sieltä pistorasiayksiköt, kuin LED-valot keittiöösi, sekä paljon muuta.

Mikäli et löydä etsimääsi niin ota yhteyttä.

Yhteystiedot

Keittiömyymälämme sijaitsee Pirkkalassa Turkkiradan alueella tuotantotilojemme yhteydessä.

Palvelemme teitä myymälässämme
arkisin klo 08–16.

Soita ja kysy lisää tai tule käymään!

Keittiömyymäläämme on helppo tulla Tampereelta, Nokialta, Ylöjärveltä, Lempäälästä, Kangasalta ja Sastamalasta.

Taitajankuja 1, 33960 Pirkkala

Pekka Pohjanen

Yrittäjä

0400 762 657

pekka.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Ilkka Pohjanen

Myynti

040 8379 783

ilkka.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Lasse Pohjanen

Myynti / tuotanto

040 5632 150

lasse.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Yhteydenotto

    Nimi*

    Sähköposti*

    Puhelinnumero*

    Aihe

    Viesti