Keittiöremontti Tampere | Pirkkala | Nokia | Kangasala

 

Keittiöremontti on yksi kodin suurimmista remonteista. Keittiöremonttia suunniteltaessa on tärkeää osata ottaa huomioon monia pieniä yksityiskohtia, jotta keittiöstä saadaan toimiva ja käytännöllinen. On siis järkevää aina kääntyä ammattilaisen puoleen. Tutustu blogistamme pienen kaksion keittiönremonttiin.

Teemme keittiökalusteet itse omalla tehtaalla pirkkalassa, kotimaisesta levystä. Keittiöt tehdään millintarkasti joka kohteeseen sopivaksi. Suunnittelemme aina yksityiskohtaisesti jokaisen keittiön asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan ja annamme ammattilaisen näkemyksen toteutukseen. Käytännöllisyys ja tyylikkyys on meille tärkeää! Toimiva keittiö on kodin sydän missä kaikki viihtyy.

Voit pyytää tarjouksen tästä.

Keittiökaluste ovet tulevat kotimaisilta ovitehtailta. Voit tutustua kensapuun mallistoon TÄSTÄ.

Välitilaan saat meiltä tyylikkäät laminaattilevyt. Välitilalaminaatit on 10mm vahvaa levyä jota on helppo työstää. Teemme levyihin aina valmiiksi sähkörasioiden reijät oikeisiin paikkoihin. CNC-jyrsimemme tekee tasaisen jäljen joten kaikki muodot onnistuu siististi ja millin tarkasti.

Tasomateriaaleja on erilaisia. Laminaatti on yleisin ja siitä löytyy 60 eri kuosia. Löytyy niin puunsyy kuosia, kuin kivijäljitelmiä sekä tasavärisiä. Umpipuu tuo aina yksilöllisen ilmeen. Elävän puun syyt on aina yksilölliset. Käsittelemme umpipuutasot aina kasvipohjaisella vahalla, joten pinta on aina turvallinen niin ihmisille kuin kotieläimille. Umpipuutasolla voit siis turvallisesti pitää elintarvikkeita. Kivitasot on kestävä ja ajaton valinta. Luonnon kivi on myös hyvin yksilöllinen. Luonnonkivi on myös ekologinen valinta, louhinta ja kiven työstäminen tapahtuu kokonaan mekaanisesti ilman kemikaaleja. Saatavana on myös kvartsi kiveä joka on tasainen ja kestävä. Kvartsi on puristamalla valmistettu tasomateriaali. Se koostuu yli 90% luonnonkvartsista. Loppu on sidosaineita kuten hartsia, sekä tehosteeksi lisättyjä elementtejä, kuten lasin ja peilin siruja.

Meiltä saat laadukkaat kodinkoneet niin keittiöön, kuin kodinhoitohuoneeseen. Laadukkaat ja toimivat kodinkoneet helpottavat ruuanlaittoa sekä helpottavat pyykinpesua ja kuivausta.

Tutustu galleriaamme ja ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle uusi keittiö! Meiltä myös asennus. Meiltä saat keittiöösi myös kivi- tai umpipuu tasot

Yhteystiedot

Keittiömyymälämme sijaitsee Pirkkalassa Turkkiradan alueella tuotantotilojemme yhteydessä.

Palvelemme teitä myymälässämme
arkisin klo 08–16.

Soita ja kysy lisää tai tule käymään!

Keittiömyymäläämme on helppo tulla Tampereelta, Nokialta, Ylöjärveltä, Lempäälästä, Kangasalta ja Sastamalasta.

Taitajankuja 1, 33960 Pirkkala

Pekka Pohjanen

Yrittäjä

0400 762 657

pekka.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Ilkka Pohjanen

Myynti

040 8379 783

ilkka.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Lasse Pohjanen

Myynti / tuotanto

040 5632 150

lasse.pohjanen@gastrokeittiot.fi

Yhteydenotto

    Nimi*

    Sähköposti*

    Puhelinnumero*

    Aihe

    Viesti